Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı 2025 || VGM 78 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler?

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2025 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları

Türkiye’nin kültürel mirasını koruma ve vakıf hizmetlerini sürdürme misyonuyla faaliyet gösteren Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), 2025 yılı için personel kadrosunu güçlendirmek amacıyla 78 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, mühendis, mimar, müze araştırmacısı, sosyal çalışmacı gibi nitelikli pozisyonların yanı sıra temizlik personeli, şoför ve aşçı gibi destek kadroları için başvurular alınacak. Başvurular, e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı platformu aracılığıyla yapılacak. Başvuru şartları ve detaylar için aşağıdaki bilgilere göz atabilirsiniz.

VGM 78 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün 2025 yılı personel alımı ilanı, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Başvurular, 7 Mayıs 2025 tarihinde başlayacak ve 20 Mayıs 2025 saat 23:59’a kadar e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvurular sadece “isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresi üzerinden kabul edilecek. Ayrıca, tek bir il ve pozisyon için başvuru yapılabilir, birden fazla başvuru yapılması durumunda talepler geçersiz sayılacaktır.

Related Posts

İngilizce Yeterlik Sınavı başvuruları başladı mı? e-TEP ne zaman yapılacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Elektronik İngilizce Yeterlik Sınavı (e-TEP) uygulamasının ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Peki, İngilizce Yeterlik Sınavı başvuruları başladı mı? e-TEP ne zaman yapılacak?

Zorunlu eğitimi hedef alan açıklamalara tepki: Türkiye’nin çocukları sizin sanayi çarklarınızda ezilecek dişliler değil

MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir’in zorunlu eğitime ilişkin sözlerine tepki gösteren Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, “Türkiye’nin çocukları sizin sanayi çarklarınızda ezilecek dişliler değildir” dedi.

Nükleer tesis nedir, ne demek? Nükleer tesis vurulursa ve patlarsa ne olur?

Nükleer tesis, barışçıl amaçlarla nükleer maddelerin üretildiği, işlendiği, kullanıldığı veya depolandığı tesislerdir. Bu tesisler genellikle elektrik üretmek için nükleer fisyon reaksiyonlarının kontrol edildiği nükleer enerji santrallerini içerir. Nükleer santraller, nükleer reaktörlerde açığa çıkan ısı enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren büyük enerji üretim merkezleridir. Peki, nükleer tesis nedir, ne demek? Nükleer tesis vurulursa ve patlarsa ne olur? İşte, merak edilen o detaylar

TYT’de son 5 yılın en kolay soruları geldi

Eğitim uzmanları YKS 2025 sınav sorularının, geçmiş yıllara göre kolay gelme beklediklerini önceki gün SÖZCÜ’ye anlatmıştı. Çeldirici sorular ve uzun paragraf soruları ile zamanı doğru kullanmaları için adayları uyaran uzmanlar, soruların bekledikleri gibi kolay geldiğini söyledi.

“Maceraperest Bir Mimarın Fotoğrafhanesi: Arif Hikmet Koyunoğlu” sergisi sanatseverlerle buluşuyor

Ziyaretçileri Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler karşılayacak; sergi, pazar günleri hariç hafta boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek

MOSSAD NEDİR, KİMDİR? MOSSAD hangi ülkenin teşkilatıdır? İşte MOSSAD açılımı!

İran’ın Mossad karargahını vurmasının ardından, Mossad nedir, sorusu dünya kamuoyunun gündemine geldi. Son dakika haberine göre, sabah düzenlenen balistik füze saldırısında MOSSAD binasının hedef alındığını bildirdi. Tam adı “Ha-Mossad le-Modi’in ule-Tafkidim Meyuhadim” olan Mossad, İsrail’in dış istihbarat faaliyetlerini yürütmek ve ulusal güvenliğini korumakla görevlidir. Operasyonlarını genellikle gizli ve halktan uzak bir şekilde yürüten Mossad, temelinde İsrail’in diplomatik kuruluşlarından ayrı olarak istihbarat toplama, gizli operasyonlar ve terörle mücadeleden sorumludur. Peki, Mossad nedir, ne demek? Mossad hangi ülkeye ait? İşte, Mossad açılımı ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir